Followers

Sunday, January 29, 2012

sorry semua

salam,

selamat pagi..ewah..ewah...mata masih belum mengantuk. walaupun jam dah pukul 1 pagi. tapi, idea tak kunjung tiba...ingat nak post new n3 malam ni. tapi, bila saya baca sekali lagi, banyak sangat kekurangannya. so, terpaksa di tunda.

tentu ramai yang tertunggu2 n3 terbaru RELAKU PUJUK kan...mesti korang marah sebab saya tak tunaikan janji..huhuhu...

tapi, insyAllah, saya akan cuba siapkan n3 tu malam ni.(itupun, kalau ada idea yg best)

esok cuti, jadi malam ni tidur lambat pun tak mengapa....

3 catatan:

YONG JIAO XIU said...

hehe takpe, asal ada post dia, sy dah nak tdo ni, teruskan memerah otak ya.hehe moga2 byk idea dpt. nite kaira.

kaira_syuma said...

thanks sis...gud nite...huhuhuhu... memang kena perah otak malam ni...

MaY_LiN said...

xpa..kamitunggu