Followers

Friday, December 2, 2011

Jangan Kau Pergi

salam,

kepada peminat JKP,

huhuhu...InsyaAllah akan ada sambungannya. tapi, terpaksalah tunggu. idea mmg ada, tapi

tunggang tebalik da...aduhhh...saya minta maaf kat rakan-rakan. tentu korang rasa tak puas

hatikan. yelah tunggu lama2, lepas tu abis camtu je...huhuhu... sebenarnya saya memang nak

sambung novel tu, tetapi, bila saya fikir balik, daripada membiarkan peminat menunggu, lebih

baik saya habiskan. sementara itu, saya boleh cari idea untuk sambungannya. kalau dapat idea

yang best2 untuk novel tu, insayAllah saya akan sambungkan. tapi, kalau korang semua ada idea

nak kongsikan, boleh jugak beri cadangan pada saya. saya ingin juga nak tahu citarasa pembaca

blog saya. doakan saya berjaya cari idea yg menarik utk sambungannya... kalau nak buat siri

ke-2, macam tak patutkan. insyaAllah ada sambungannya. sekarang ni, tengah ulang baca, dan

mungkin nak edit apa yang patut...

untuk novel Relaku Pujuk pulak, kalau ada cadangan boleh kongsikan disini...

terima kasih banyak2 pada yang sudi membaca karya saya,

3 catatan:

YONG JIAO XIU said...

aah bagus tu ada sambungan. hehe. teruskan cari idea,er sy pun jam otak nak kasi idea now. tp lagi best klo original dtg dr u sdiri kan.hehe good luck!

Anonymous said...

hope leh cite cmne fiya bersalin coz fiya kan takut nk bersalin...
pas2 cite sal alif yang dah knl fiya...so ada r kesinabungan ngan cite yang awal-awal...

kaira_syuma said...

YJX, tengah usaha ni...hihihihi
to Anonymous, idea mmg dah ada, tp nak kena susun biar senang pembaca membacanya kelak. dan, mungkin agak lambat nak di postkan.. apa2 pun, terima kasih byk2 pada semua.tanpa korang, siapalah aku...huhuhu..