Followers

Monday, March 19, 2012

Tentang novel Alia dan Setiaku Di Sini

salam...

sunyi je blog cik kaira ni..hihihihi....buat masa sekarang saya memang sibuk sangat( tak tahulah apa yg buatkan aku sibuk ye). sebenarnya nak bagi tahu rakan-rakan semua, saya akan hentikan novel Setiaku Di Sini.. bagi tumpuan pulak pada novel ALIA.( termasuk Relaku Pujuk - tinggal sedikit lagi)

untuk novel ALIA, saya akan post n3 yang baru iaitu n3 yang sudah di edit. jadi, saya harap rakan-rakan semua sudi baca yang sudah di edit ni dan jangan segan-segan bagi komen ye. komen kalian semua yang menyebabkan saya bersemangat nak mengarang dan juga, komen kalian membantu saya memperbaiki karya saya.

terima kasih tak terhingga pada rakan-rakan yang menyokong setiap karya saya. hanya Allah S.W.T yang dapat membalas jasa2 korang semua...

maaf sebab asyik lompat sana, lompat sini je..huhuhuhu...

6 catatan:

lieyna said...

oooo...kaira..wat cerita baru ye

fyda said...

xsabar nak tggu relaku pujuk..

kaira_syuma said...

lieyna, cite lama tp yg sudah di edit..

fyda, sabar ye. tinggal sikit lagi.. lepas final edit, saya akan hantar manuskrip pada penerbit. insyaAllah, kalau rezeki saya, keluarlah ke versi cetak...

Atikah said...

Fuhhh.. dah lama gila tak menjengah blOg and grOup... hehe... buzy seketika... Wahh... cerita setiaku di sini tu pon saya tak baca lagi.. ngeee~ *ketinggalan kereta api jap*
harap2 ada la rezeki relaku pujuk untuk ke versi cetak.. amin... :)

kaira_syuma said...

atikah, kita serupa..hahhahaa...group pun tak aktif sangat...bz sangat2..hihihi...terima kasih sebab doakan relaku pujuk ke versi cetak...

Miz Novexx said...

nak lagi cerita setiaku disini... cepat2 sambung k ;)