Followers

Tuesday, February 14, 2012

Tentang Relaku Pujuk

salam............

hurmmmm....nak mula dari mana ye??????

sebenarnya, RELAKU PUJUK terpaksa dihentikan sementara waktu atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan....saya kena tumpukan perhatian untuk siapkan manuskripnya...


sambil itu, nak buat tinjauan kat semua pembaca sekalian.....kalau ditakdirkan RELAKU PUJUK ni dapat peluang diterbitkan, korang nak ceritanya masih sama macam ini tak? maksud saya, tentang jalan ceritanya...nak santai atau nak konflik berat? kena utamakan permintaan pembaca, sebab korang yang akan membacanya kelak. kalau buat ikut kehendak saya sendiri, nanti macam syok sendiri pulak.....hahhahaa...

untuk itu, saya minta maaf sebab, sebelum ni pernah cakap nak post sampai habiskan...tapi, terpaksa pulak dihentikan..memang kesian kat korang semua...

nampaknya, sunyilah blog ni..tapi..takpe saya akan post cite baru pulak...kali ni, korang nak cerita sedih or romantik????

hihihihihi....doakan saya berjaya menghasilkan novel yang memuaskan hati kalian semua ya....


sekian terima kasih....(rasa buat teks ucapan pulak) hahahahaa...

15 catatan:

Anonymous said...

writer...buat konflik yg ringan dan ada unsur romantik baru best... :)

hamidah said...

tak nak konflik berat, romantik dan lucu pun ok gak sbb mawar nampak mcm blurr je

Anonymous said...

syiok2 baca dah kena stop...byk dah terkena camni..nie yg buatkan malas dh nak follow cite2 kt blog...

so tahniahlah ye ke versi cetak

sue said...

Nak konflik yang ringan dan lucu juga.... boleh baca sambil tersenyum dan santai Ok.....

kaira_syuma said...

anonymous, ok..gaduh2 manja jelah...
hamidah, kita bagi isham ajar budak blur tu...huhuhu
anonymous, sori ye..ingatkan mmg nak habiskan post mcm cite yg lain tu, tak sangka pulak ada yg berminat dgn cite ni..terima kasih ye...
sue, senyum, kemudian tergolek kat atas katil ye...hihihihi..insyaAllah, saya akan usahakan...

Anonymous said...

Cite ni dah cukup menarik ... menghiburkan, santai, romantik & kelakar... hilang stress bila
membacanya... membuatkan pembaca tertunggu2 untuk mengikuti n3 baru. Ada masa kita nak cite yg begini untuk melapangkan otak yg dah penat dgn kerja... tak mahulah ditambah dgn konflik yg berat... hilang santainya... serabut kepala bila membacanya.
Mengenai cite baru... kalau boleh Kaira buatkan jalan citenya menghiburkan macam ni boleh???

~ kak min ~

kaira_syuma said...

kak min, ok..idea tengah masuk ni..huhuhuhu..insyaAllah, mlm nanti mula nak post cite baru ni..tapi, blm ada tajuk lagi...

lieynaim said...

tahniah kaira..hmmmm...
mungkin boleh diubah sedikit jalan cerita sebelum nie...bagi gempak,bagi sedih bagi semua lah ramuan yang ada...

Atikah said...

Nak yang santai ja... jangan la bagi berat sgt... ringan2 ja... nak baca dengan relax tanpa gangguan emOsi yang melampau... hehe...

ummi rahimi said...

kalau boleh biarlah ada konflik yang sedikit berat.. sbb saya kurang suka dgn watak mawar yang terlalu cheesy (bagi saya)...

biarlah dengan adanya konflik tu, ita dapat tengok kematangan mawar dan isham dalam mengatasinya.

janganlah selalu sgt sogok kami dgn babak romantik yang macam tak penting dan agak semak je..... huhuhuhu

lieza said...

ok....nk ending santai+konflik berat leh ...x
citer baru komedi romantik leh

hahaha jgn mara cik pnulis
:) cam order KFC lak

Ana said...

setuju dgn kak mi dan atiqah....nak yg santai...mcm yg ada ni ..cuma klu nk konflik x mau le yg berat2....kita membaca nk ilangkn tension.....byk sgt novel2 yg konflik ...org ketiga....mcm2 lg....biar cite ni ada kelainan sbb pembaca sentiasa memcari kelainan..baru berbaloi beli walau mahal......tahniah n selamat berjaya kaira...

Anonymous said...

nk yg santai n fun mcm skrg ni..xyah la konflik2 sgt..sbb dh byk cite mcm tu kt pasarann sampai kadang muak baca..mcm ni dh ok.....

MaY_LiN said...

apepun..kite suka je..
janji hepi ending..hihiihi

YONG JIAO XIU said...

ya ya sy terima seadanya..