Followers

Tuesday, February 21, 2012

Pengubat rindu








“Abang cintakan Mawar,” Ucapnya perlahan. Aku tersipu malu.

“Mawar tahu. Kalau tak, takdenya Mawar jadi macam sekarang ni,” Dia tersenyum.

“Tahupun. Nanti, kalau kita dah ada baby, tak dapatlah Mawar nak bermanja lebih-lebih dengan abang. abang pun macam tu jugak. Nanti, ada baby kat tengah-tengah ni,” Dia peluk erat tubuhku.

“Mawar tak kira. Mawar nak bermanja dengan abang jugak. Kita beli katil baby, jadi, takdelah dia ganggu kita,” Aku tersengih.

“Otak geliga sangat.” Aku tersenyum.


khas untuk mereka yang rindu sangat kat pasangan lovey-dovey ni....

7 catatan:

hani nazri said...

sweet sgt2...lg bertambah2 rindu nk baca novel ni..

lieyna said...

waaaaaaaaaaaahhhhhh
loving ye...romantik g2..hehheeh

MaY_LiN said...

isk..
kijam nya kamu ni..
pendeknye..
nak lagi..
hihihi

kaira_syuma said...

hani, sebab korang rindu, jd tangan ni gatal jugak nak post ckit2...hahahha...
lieya, mereka kan pasangan romantik..huwarghhh..(nak cari suami cam isham)
may_lin, hihihihi...kejam ckit je...tangan ni pun gatal nak post kisah ihsam n Mawar ni...

Wawa said...

waaaaaa!!!! so sweet,
suka betul ngan isham :D

fifi said...

waaaaaaaaa!!!!!!!!!sweet lah lovely nie

Wawa said...

aci tak kalau watak Isham tu bagi hero yang hot lagi macam pelakon Afiq Muiz tu, hehehe
just tanya je tau... ;)